Alla inlägg under oktober 2008

Av Pernilla - 19 oktober 2008 18:19

Ja, det blev en mycket trevlig kväll må jag säga :)

Vi blev en hel del folk dock, de började strömma in runt 19-20 och det bara kom fler och fler. Ett tag började jag undra vart alla kom ifrån. Haha. Men kul hade vi allihopa iallafall :) Huvudsaken.

Vi blev en 25-30 pers i min lägenhet, så ni kanske kan tänka hur min lägenhet såg ut när jag vaknade? Ölburkar och flaskor exakt överallt. Men det var inte så farligt som när jag hade inflyttningsfesten i den andra lägenheten. Tack och lov.

Många som sov över också, Jag, Adrian, Nancy, Christian och Elvir. en himla massa. tur man har 2 soffor och en madrass extra :P men men..

Inatt när alla hade gått ställde jag och christian oss och lagade mat till oss alla fem. Det var mysigt :) (Christian är min kusin) så alla blev mätta, och trötta :P så ni kanske kan tänka hur mycket disk här var också? drygt, men jag gjorde de iallafall :) Nu är här städat och luktar fräscht igen så nu är rökelserna och ljusen fullt tända :)

Jossie ska snart komma hit och dricka lite kaffe, vet inte om hon sover över eller om hon åker hem sen igen. Bussarna går inte alltför ofta nu på helgen. Men tror hon åker hem..

Imorogn är jag ledig.. najsigt som attans.. vet ännu inte vad som hända skall, kanske besöker mamma en stund :) Adrian åkte hem innan idag också, hans game day idag.. Fotboll sen spela cs och skit med vännerna.. låt honom.. hehe.. så han kommer imorgon igen..

Fått mig en ny mysig favorit låt, The kelly family - An angel. Så mysig.. :) lyssnat på den ett antal gånger idag :P

Men nu ska jag gå, lägga mig i soffan med frugan :) Myyyyspys... Vi hörs när vi hörs.. TakeCare!


-/PussPeki/-


Jag önskar jag kunde vrida tillbaka klockan och göra allt annorlunda. Tänker på mitt förflutna varje dag..!! jobbigt till tusen.

Av Pernilla - 18 oktober 2008 13:33

Yaaaaj, ska bli så roligt :) Men jag är ändå nojjig hur festen ska sluta. Vi blir upp emot  30 pers i min tvåa.. Hehe.. Men jaa, jag ska inte tänka utan bara ha en himla massa kul :)

Min älskling och hans kompisar kommer också ikväll, ska bli himla kul :)

Kommer även folk jag inte träffat på flera år, en killkompis som jag inte träffat på 7 år kommer, ska bli skitkul att träffa honom igen :)

Igår satt bara jag och frugan och drack lite cider, sen kom dempish vid 2-3 inatt och vi bakade chokladbollar.. Naaaajs.. Sen decka vi allihopa.. Haha.. jag i min säng, nancy i soffan och dempish råkade somna på golvet. Han var nog också riktigt trött, kl var ju 5 ffs.. hehe.. Men kul hade vi :)

Vaknade vid tolv idag, bara druckit kaffe och sådant än så länge jag och frugan. Ska väl snart börja städa undan lite, sen lämna Daisy vid fem hos Tess (mammas väninna). sen in i duschen och göra oss klara tills folket kommer vid 20.00 Aja, nu ska jag gå igen.. skrev inte igår så därför var jag ju tvungen att skriva en liten rad idag :) Ha det bra så skriver jag lite senare om jag hinner, annars imorgon... Vi hörs när vi hörs.. TakeCare..


-/PussPeki/-


24e okt; Jag 21år

26e okt; Adrian 25år

28e okt; Alldin 20år

:):):):)

Av Pernilla - 17 oktober 2008 00:42

Halloj


Nu sitter jag vid datorn igen :) Skriva min god natt blogg för dagen :)

Sen sist jag skrev har det inte hänt så mycket. Slutade jobb 21.30, därefter gick jag hem och ut med vovven min :) sen kom nancy vid ca 22.00 eller något.. Myspys :) Hon åt chips och jag åt havregrynsgröt och vi tjatra om allt :) alltid lika kul att se henne.. Sen kom Adrian vid 22.30 Nu sitter frugan och glor teve, Adrian ligger i sängen och muttrar om något, lyssnar inte riktigt :P Och jag sitter här. men jag ska nanna nu, upp 06.00 imorgon :( ring gärna och väck mig :) Ha det så bra så hörs vi när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-

Av Pernilla - 16 oktober 2008 20:25

Yaaj, snart är denna dagen också förbi :) Skönt..

Slutar halv tio, ska då hem till hunden och gå en promenad i pissevädret. Sen hem och tända ljus och rökelser och sådant tills min fru kommer hem :) Adrian är nog också på väga hem vid den tiden. det är något med skolan idag som är sent ikväll, så är dem lediga imorgon :)

Imorgon jobbar jag 7-15.30, surt.. men men.. sen ledig lördag, söndag OCH måndag :) Yaaj.. Nej måste gå nu, kvällsarbetet här på jobb är i full fart :) Skriver när jag kommer hem eller något.. Vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-

Av Pernilla - 16 oktober 2008 16:32

Ja, idag är det torsdag och åter jobb :)

Varit ledig nu tisdag och onsdag, himla skönt. Hade dock bara mötet i tisdags på 1½ timme så de va lugnt =)

Idag jobbar jag 13.30-21.30 dryg tur. Men men, måste ju jobba :) ska vara glad för att man har ett jobb :P

imorgon jobbar jag 7-15.30

Ikväll kommer frugan hem till mig (Nancy) stannar nog tills söndag.. vi har massor att prata om och har massor att ta igen nu när vi träffas så sällan.. så det ska bli mysigt.. Vi har alltid mysigt tillsammans, eller hur frugis? :)

Jag och adrian var i Lund idag, åter på citykliniken. men det gick bra.. jävla mage.. Grr.. får se om de snart släpper.. hoppas de.. fått medicin nu, så hoppas de snart går över.. drygt som attans..

Adrian kommer hem igen ikväll, så vi får en mysig kväll alla tre, jag, Adrian och frugan.. Kanske 3 kant? nee, skoja bara :P sånt snusk sysslar ikke vi mää.. :P

Imorgon bara jobb och massa mys, lördag födelsedagsfest :) Yaaj.. ska bli så himla kul.. :) Lisa från jobb ska också komma, kan bli skoj att festa med henne :) Blir nog ingen utgång denna gången, inte många som har pengar sådär mitt i månaden. men men..

Fick veta idag vad jag får i lön inne på självservices.. inte illa pinkat :) men lönen inom vården suger.. Usch jaa.. funderara på att läsa vidare inom kort, kan inte leva på så dålig lön. Måste hela tiden jobba extra för att få en någorlunda bra lön.. men men som sagt ska inte klaga :) Nu ska jag gå igen, della piller som alltid vid denna tiden :) Ha de finemang så hörs vi när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-

Av Pernilla - 16 oktober 2008 00:40

Ja det har inte hänt så fasligt mycket sen sist jag skrev visseligen, men känner ändå att jag ska skriva god natt och grejor.

Efter att vi kom hem från lund, efter många timmars väntan kom min syster på besök, skulle egentligen ta oss en kaffe och snacka skit. Men jag lurade med hennes sällskap ner till ica och vi köpte massa gott :) sen skulle skitungen hem och kolla på greys, nörd..!! :P Och jag gick hem till mig och satte mig och käka chips i soffan till rökelser och massa tända ljus :) alltid lika mysigt hos mig om kvällarna.. Men ljus är min passion, och rökelser har mer och mer blivit det med. Luktar himla gott var gång man kommer hem, till sitt hem, mitt hem..!! Och sofforna, dem kommer i början av nästa vecka :D Naajs.. ringde dem igår och fråga hur de gick för dem, dem fick hem min soffa idag eller imorgon så det blir levererat i början av nästa vecka som sagt :) Cant wait.. Anyway, innan var jag besviken på jag inte hade soffan hemma på min födelsedagsfest, men å andra sidan så är jag väldigt glad för det. Under en fest med massa massa folk går alltid någonting i sönder, eller någon råkar välta ut ett glas eller liknande. Funderar på att ta bort min vita matta också från tv rummet, kanske inte smart att ha en vit rya matta under en fest? hehe.. Men men ska snacka med Adrian också om de. Han ska ju vara med på lördag såklart :)

Men jag är ändå glad att jag får soffan innan min födelsedag så min familj och Adrians familj får veta hur här ser ut när dem kommer på vårat kalas :) ska bli kul, Jag 21 år och Adrian 25år. :)<3

Alldin (Adrians bror) fyller också år, den 28e oktober.. Han blir då 20 år.. weeeiii... Ska allt gratta han iår, de förtjänar han :)

Nej, ska ut och röka nu.. Men vi hörs när vi hörs.. Ska hålla Adrian sällskap nu när han äter natt maten :) TakeCare


-/PussPeki/-

Av Pernilla - 15 oktober 2008 18:43

Jäkla tåg trafik skit. Möte Adrian på lunds central vid 16.00 ungefär.. Vi skulle ta tåget 16.42 till Eslöv. Men tåget kom aldrig.. Grr.. Dem talade i högtalaren om att någon el sladd gått sönder.. Så vi väntade fram tills 18.00, så hade vi väntat i 2 h. så vi åkte tillbaka till Staffanstorp. Pallade inte vänta mer. Så vi tog bussen 18.03 och är hemma nu :) Seegt för jag ville verkligen träffa mamma idag :( saknar henne.. Grr.. Aja, lovade henne att jag snart skulle komma igen :) Men nu ska jag sätta på kaffe, lizette (syster) kommer också snart :) sen ikväll ska vi se en film som nyss kommit ut, kommer inte ihåg vad den heter :/ Men Adrian säger att den ska vara bra.. :) Ha det bra så hörs vi när vi höre.. TakeCare


-/PussPeki-/


Jobb imorgon 15.30-21.30

Av Pernilla - 15 oktober 2008 12:29

God morgon alla mina läsare :)

Hoppas allt är bra mer er!?

Här är det helt okey tycker jag. Unnat mig en sovmorgon så jag gick upp ur sängen för en stund sedan :) Najs.. Skönt att bara kunna sova hur länge som helst, eller jaa.. skulle gärna kunnat sova en stund till, men då får jag bara ännu mer ångest när jag vaknar senare :P

Nu sitter Emma och skickar en massa bilder till mig från Bulgarien, så roligt att se bilderna igen :) Men man saknar bulgarien när man ser bilderna, och framför allt saknar jag Emma. Men det är kul att se iallafall :) Jag ska försöka få Adrian och Padde att vi ska åka till Åland och hälsa på Emma och Nicke :) Vi ska försöka hitta en dag då alla kan.. Kommer bli riktigt roligt, litet äventyr :) sen hoppas jag även att dem kommer någondag :D Hade också varit himla kul :)

Idag ska jag och Adrian nog hem till Mamma en stund och hälsa på :) sen vid 20.00 ska vi hem till Paddoe för han slutar jobb då och dem ska spela. Vet inte hur länge jag lär sitta där eller om jag går hem till mamma igen.. Hehe.. vi får se hur dagen blir. städade igår och det var otroligt skönt :) Nu ska jag gå, vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-

Presentation

Omröstning

Tycker du min blogg är bra?
 Ja
 Nej
 Kan bli bättre
 Inte lönt att fortsätta

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards