Alla inlägg under oktober 2008

Av Pernilla - 24 oktober 2008 01:05

Jaa, grattis till mig :) blir 21 år idag. Yaaj.

Jag och Adrian satt på tåget 00.09 och firade just den tiden att det var exakt 21 år sedan jag ploppa ut ur mammas .... :) 00.09 its my time :) Yaaj. Nu ska jag mysa. TakeCare


-/PussPeki-/

Av Pernilla - 23 oktober 2008 23:10

Här höll jag på att glömma skriva en dag :) men nej nej, så elak ska jag inte vara :)

Idag vaknade jag och Adrian vid elva ungefär, Adrian gick inte till skolan idag. Han var alldeles för utmattad. Förstår honom. Jag gick in i duschen och Adrian gick ut med Daisy. sen begav vi oss till mossan min :) åt middag här och drack såklart kaffe efteråt :) alltid lika mysigt här :) Love my mom and lill bro :)

Efter det stack vi hem till svärmor, satt där ett tag. Flabba som vanligt :P svärmor berättade gamla historier som hon brukar om deras liv in kosova :P sen massera jag ryggen på henne, fortfarande problem med den. men men.. sen körde Adrians pappa oss till Paddoe the man :) omar och rabi var också där så vi tog en kaffe och röka på balkongen sen började dem spela, och då får man aldrig dem från tvn. suck.. så jag var där typ 1-1½ timme sen stack jag hem till mossan igen :) så nu sitter jag här, Adrian kommer snart och då ska vi hemåt :) gosar med lillebror nu också :) han kommer inte till ro att sova :/ men men..

Igår jobbade jag som sagt, 07.30-13.30 sen mötes jag och Adrian hemma. Vi somnade vod fem, suck.. och vaknade inte försen tjugo i åtta eller något. då kom lillasyster Jessica en stund och drack oboy :) gick och la oss vid halv två inatt :/ seeent som attans. men men.. ibland får man vara vaken en stund extra :)

Imorgon fyller jag år :) Yaaaj. eller rättare sagt 00.09 föddes jag, så mindre än en timme dit.. :) Jag vet vissa som kommer skicka mess eller ringa precis efter 00.00 Haha.. som varje år.. myyysigt :) hihi..

Jag ska börja tvätta 07 imorgon ;/ på min födelsedag, suck.. men ska ha kalas hela helgen så passar sig kanske inte att inte ha kläder på kroppen då.. kan bli pinsamma situationer om mamma och pappa och alla kommer in genom dörren och vi vore nakna, hur skulle det sett ut!? :s aja..

Fredag kommer mamma, alex och sammy och vi ska käka middag tillsammans. Jag ska göra fransk potatis som min mamma tycker om :) sen tårta eller något till dessert :)

På lördag kommer pappa, malin och lillebror Linus.. tror inte farmor kommer :/ men blir väl trevligt ändå? ska ta en fika och gosa allihopa.. :) sen söndag ska vi hem till svärföräldrarna och fira både mig, Adrian och Alldin. Adrian fyller ju år på söndag och Alldin på tisdag.. så firar allihopa :) ska bli nice..

undrar vad Adrian ska ge mig :P det är en överaskning.. Adrian berättade för mamma innan och jag har inte lyckats locka ur det från hennes mun. Attans :P men mamma säger att jag kommer bli överlycklig :) I hope so:P hihi..

Nej nu ska jag jaga efter Adrian och se vart han tar vägen.. sen ska vi hemåt. Ha det bra alla så hörs vi när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-

Av Pernilla - 22 oktober 2008 00:03

Ja, nu är jag attans trött. jobbat 12.30-22 idag. Usch ja.. lång dag..

Ska sova nu, börjar jobba 7.30 imorgon igen.. Tired på work.. svengelska :P

Skriver mer imorgon, ingenting har ändå hänt idag :P

Vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-


Av Pernilla - 21 oktober 2008 10:50

Ahh suck. Idag är det jobbedagen. Svårt att komma igång när man varit ledig ett par dar nu. Varot ledig lör-måndag ju. Så får jag en sån långedag, 12.30-22.00 Tack liksom.. Imorgon jobbar jag bara 07.30-13.30 skönt :) Idag kommer bli tufft. men jag får stå ut. se det positiva i det hela :)


Som sagt var jag hos mamma igår, och sammy mår bra igen, tack och lov!

Hade en trevligt stund med dem igår :) vi åt kebabtallrik. Mums... och alex gjorde hans berömda vitlökssås som jag fick ta med hem. Naajs. Adrian åt den igår kväll.. hehe.. så himla god. Beställningen går via mig, så ger jag alex besked :) Just let me know ;P


Idag blir det bara jobb som sagt, sen hem och ut med vovven och soooova så jag vaknar imorgon bitti. Kan ju inte precis försova mig :P Efter jobb imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Då är jag ledig ytterligare tors-lördag :) ska ha kalas både på fredag, lördag OCH söndag. hehe.. Fredag kommer nog mamma hit, pappa på lördag och hem till Adrian på söndag och fira adrian och alldin (adrians bror) som fyller år den 28e oktober.. :) Ska förhoppningsvis bli en trevlig helg :) massa massa presenter :P Nej, nu ska jag fylla på kaffet och sen göra mig iordning för mitt roliga jobb :) Pust.. Ha det bra så hörs vi när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-


Usch, tankarna springer igenom huvet hela tiden!

Av Pernilla - 21 oktober 2008 00:22

Adrian var på läger för någon vecka sedan, och hans klasskompis tog en fin bild på Adrians hand när han fångat en larv. Tyckte det var en riktigt fin bild, så jag var precis inne och beställde en förstoring på den :) så det kommer bli en fin tavla :P Så får bilden inom 3 dagar :) Skulle bara visa er den.. :) TakeCare Vi hörs när vi hörs


-/PussPeki/-


Minnena försvinner inte..!!

Av Pernilla - 21 oktober 2008 00:15

Ja, nu är klockan mycket :P Ska snart hoppa i sängen tänkte jag.

Sen sist jag skrev har jag varit hos mamma :) Tänkte att hon behövde stöd idag efter det som hände i förmiddags.. Med lillebror :( men han mådde som vanligt tack och lov :) men så som mamma berättade det var det en skräckupplevelse :( men jag tackar Gud för att det inte hände något med honom....!!!!

Vi åt kebabtallrik hos mamma :P Adrian var inte med då han var här hemma och pluggade iställe, eller jaa. han sov men han skulle ha gjort läxan :P han sitter och gör den nu, skulle bara renskriva. najs för honom :) Sen efter maten drack vi kaffe. sen körde mamma mig hem :) Mysigt att bara vara hon och jag för en gång skull.

Imorgon ska jag jobba, som jag skrev i förra inlägget.. Återigen är jag för snäll mot dem på jobb, jag börjar 1 timme innan jag egentligen ska, alltid ska jag ställa upp. Börjar bli smått irriterad och trött på det. men men.. vad ska jag göra? Så imorgon jobbar jag 12.30-22.00 sen onsdag jobbar jag 07.30-13.30 Imrogon blir tufft eftersom jag jobbar 9½ timme, men men.. så kan de gå ibland :) :/

Jag och Adrian har testat en hel del saker nu ikväll :P tänker inte gå in på vad. men det var en roligt upplevelse :D Min sjuksköterska dräkt kom i användning iallafall.. Haha.. :P

Nej, nu ska jag ta natt blosset med Adriano sen ska jag hoppa ner i bingen som mamma alltid säger :P ha de gott folks.. Vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-

Av Pernilla - 20 oktober 2008 12:19

Fy katten. Lider med min mamma som fick se det.

Mamma skrev innan på msn "Ambulanser har varit här, jag är fortfarande helt stirrig och ledsen" Jag blev ju helt till mig och undrade vad som hänt henne, är det för hennes sjukdom dem var där?!

Hon skrev att Sammy (lillebror) fått en skruv i halsen och sjönk ihop och var helt blå. Mitt hjärta stannade.. Var är han? hur mår han nu? blev något upprivet i halsen på honom? massamassa frågor.. Mamma ringde 112 och fick besked om hur hon skulle göra, hon vände upp och ner på Sammy och slog honom i ryggen och till slut åkte skruven ut, men han andades inte för det. Så hon var tvungen att göra mun mot mun metoden och till slut började han andas. Gallskrek och grät. Fy vad hemskt. fy. Ambulanden beundrade mamma som klarade pressen och klarade det på egen hand. Men vad gör man som mamma?! Herregud, jag vet inte vad jag tagit mig till om det handlade om mitt barn, eller om jag varit där och sett på. Liten 16 månaders baby sjunker ihop och blir helt blå. Nej fy. Funderar på att åka till Eslöv idag och pussa på lillebror. Vet inte vad jag gjort om det hänt honom något. Elhamdullilah för att han klarade sig <3


Idag kommer Adrian, vid halv två, två eller något. vet inte vad som händer, kanske drar till eslöv som sagt. men vi får se. Jobbet har ringt hela morgonen (Jag ville inte svara för risken finns att dem beordrar in mig idag vilket jag inte vill) Nu precis fick jag ett mess om en förfrågan om jag kan komma 1 timme innan min arbetstid börjar imorgon. men jag bara tänker, varför ska jag göra det? dem ställer inte upp för mig ju (!) jag bad om semester, fick 2 dagar av 3, tycker det är fruktansvärt dåligt med tanke på att jag la in om semester 3 veckor innan. Blir så arg, och ändå slutar dem aldrig be om tjänster. Och jag har alltid varit dum nog att tacka ja. Jag har nog aldrig sagt nej så länge jag minns.. utan alltid ställt upp och varit snällt, men inte ens ett tack får man. Så jag är kluven nu om jag ska ställa upp imorgon eller ej, men känner jag mig rätt så kommer jag tacka ja, som vanligt. Men blir arg och besviken. Vill inte vara snäll mera. men jaa, jag känner mig för väl för att säga nej.


Jobb tisdag och onsdag, ledig torsdag, fredag och lördag. Jobbar söndag sen åter ledig måndag, tisdag och onsdag, jobbar torsdag, fredag ledig lördag söndag :) Nu har ni mitt lyxschema för mina 2 kommande veckor :P hehe..


Ringde idag igen ang. min soffa som skulle dyka upp, dem sa i början av denna veckan, nu heter det slutet av denna veckan eller början på nästa vecka. När fan ska dem bestämma sig? Blir så arg, jag väntar och väntar heela tiden. Grr.. Aja, bara till att vänta och hålla upp tålamodet. Men ack vad dryga dem är..


Nu ska jag gå igen, dricka mitt kaffe och sådant.. Kanske äta frukost?! Ha det bra så hörs vi när vi hörs. TakeCare


-/PussPeki/-


Tänker fortfarande på det förflutna :( <3


Av Pernilla - 20 oktober 2008 00:05

Nu sitter jag här igen :) Jossie har varit här hela kvällen och bara snackat en massa skit, och givetvis en massa vettiga saker också :) Vi har alltid svar på tal och vi sitter aldrig tysta. Vi har alltid något att snacka om, vilket är skönt. Vi är de typiska tjejerna som klarar av självaste tjejsnacket. Eller hur jossie!? Vi snackar om allt ifrån killar till höns. Ni förstår vad jag menar? Det känns skönt.

Jossie, måste bara säga, du är bäst! Vi beslutade idag att vi ska börja gymma tillsammans, vi båda har varit ute efter en gympartner och nu har vi äntligen hittat varann ;P hehe. På måndag ska vi iväg och handla gymkort, ända dagen vi är lediga samtidigt. Vi ska gymma minst 2ggr/veckan till en början. Det ska bli så skönt att komma igång.. guud jag längtar.. :) ska bli så skönt. Vi ska köpa gymkort på 24/7 vilket är bra eftersom vi har oregelbundna arbetstider båda två, så vi kan gymma 3 på eftermiddagen och 3 på natten om vi så önskas. Nej det ska bli gutt :)

Imorgon hoppas jag innerligt att dem kommer med min nya soffa, ringde förra veckan och dem sa i början av nästa vecka. så imorogn eller tisdag borde den vara här. annars ringer jag fan och klagar på dem. Nu har det gått 6 veckor sedan jag beställde soffan så nu får dem banne mig ta och ge hit den till mig :) annars blir jag arg på dem...

Adrian kommer också imorgon.. Vet inte om vi hittar på något eller bara slappar hemma :) Nu sitter jag och lyssnar på the kelly family - an angel. Såå bra :) Ihh..

Nej, nu ska jag gå vidare här. vet dock inte vad jag ska göra ännu :P men det dyker väl upp något.. Ha..!! Ha det bra så hörs vi när vi hörs.. TakeCare


-/PussPeki/-


Jag tänker fortfarande på mitt förflutna, jag önskar jag kunde göra om vissa val, vissa saker....!!!!

Presentation

Omröstning

Tycker du min blogg är bra?
 Ja
 Nej
 Kan bli bättre
 Inte lönt att fortsätta

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards