Alla inlägg under november 2008

Av Pernilla - 9 november 2008 11:38

Japp, nu slutar jag snart :) om en halv timma.. skönt. sen är jag ledig imorgon.. Hihi.. Naaajs. sen jobbar jag tis-fredag. ledig lördag och söndag :)

Imorgon är det träning som vanligt..

Nu efter jobb ska jag snabbt hem och göra mig iordning, därefter ta buss+tåg till pappa på middag :) naajs..

Nästa helg blir spännande, på lördag har mamma bjudit mig och adrian + adrians familj på middag :) ska bli mysigt.. Vid fyra kommer adrians föräldrar, så jag ska vara där lite innan och hjälpa mamma med maten osv.. Vet ännu inte vad hon ska tillaga :) Därefter är det bio för mig och Adrian :)

Nu kommer Lisa alldeles strax (Tjejen som ska avlösa mig) sen sticker jag hem och ut med vovven :) Vi hörs lite senare, skriver när jag kan. TakeCare


-/KramPeki/-


Grattis på farsdag pappa! Jag älskar dig skyhögt! <3

Av Pernilla - 9 november 2008 00:55

Ja, nu är klockan ett, och jag ska upp om fem timmar :( suckelisuck.. Slutade jobb kl 22, blev tillfrågad om jag kunde jobba över till ca 00-01, nej sa jag direkt. Ska ju jobba sju imorgon bitti igen, jag orkar inte hur mycket som helst! Usch nej.

När jag kom hem var här fullt med folk, lizette och hennes fyra kompisar kollade film, dem gick efter filmen. Då satte jag mig och kollade på mama mia :) Rätt okej film må jag säga, tillhör kanske inte en av favoriterna men helt klart värd att se.

Nu ska jag sova, lång dag väntar imorgon ;/ Först jobba till halv två, sen snabbt hem och göra mig iordning för pappas dag :) ska möta Adrian hemma hos honom imorgon, så vi träffas inte försen då.

Är hos pappa ca kl fyra, stannar nog inte så länge tror jag.. Kanske sticker inom mamma när jag ändå är i Eslöv och tar mig en kopp kaffe :) Men det återstår att se :) Nej, sova nu.. Trött som ett anus :P Ha det bra alla så hörs vi när vi hörs.. TakeCare

Glöm inte att kommentara :)


-/KramPeki/-

Av Pernilla - 8 november 2008 19:02

eller jaa, det är iofs 3 timmar tills jag slutar ;/ suck.. men men sånt är livet :)


Sen sist jag skrev har inte mycket hänt, hehe.. Same old shit :P typ.. Bokstavligt talat.. haha.. Ikväll blir det bara till att sova. Skönt ska det bli :) Yaaaj..


Fan, jag är både lycklig och olycklig :/ vet inte vad det är med mig, men det är något som trycker mig neråt. Damn.. vill känna den riktiga lyckan igen, då ingenting kan blåsa omkull en, om ni förstår vad jag menar? Jaja, mina dagar kommer väl snart hoppas jag :)


Nu ska jag gå igen, snart läggningar och piller dax :) Vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/KramPeki/-

Av Pernilla - 8 november 2008 15:27

Ja, nu är man på jobbet. började halv två och slutar inte försen tio ikväll. Suck.. jobbigaste turen. men men.. vad gör man?! Imorgon är det 7-13.30 Därefter till pappa på middag. Något tips om vad man kan köpa på farsdag? :) Har köpt ett dundercoolt kort till honom än så länge :P


Ikväll är det bara att jobba, sen hem och sova väl, ska ju upp sex imorgon bitti.... Lizette och hennes kompisar är i min lägenhet idag, ska ha en liten tjejkväll. Laga mat och gosa.. Kan dem väl vara värda :)


Igår efter jobb var jag som sagt ute och tog en öl, kusinen hämtade mig vid halv elva och vi åkte då hem till honom och förfestade lite :P sen kom ivarsson också.. Tog taxi till stan vid halv ett, haha.. Vid två åkte jag hem. Blev för mycket av det goda.. veeerkligen.. Usch och fy... Bakfull till tusen idag också, och till råga på allt är det jobbedag idag ju :P Men, det är ju självförvållat, så det var bara att pallra iväg till jobb utan gnäll :P men lite gnällande fick jag allt göra.. Men men.. hoppas kvällen går snabbt, och hoppas jag somnar snabbt ikväll :P Nu ska jag gå igen, ska sätta sondmaten nu. Vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/KramPeki/-

Av Pernilla - 7 november 2008 19:01

Ja sitter på jobbet nu. Här är lugnt nu fram tills ca kvart i åtta, åtta. ska ta det lite lugnt tills dess :) Har hänt en himla massa ovanliga saker på jobb idag, inget jag tänker skriva här precis.. ni vet, sekretess? :)


Efter jobb blir det stressigt som attans ;/ hem, gå ut med hunden, duscha, göra mig klar tills kusinen kommer och hämtar mig. men det är sånt man får ta :)


Till Madde igen :) ;


Madde, jag kommer fortfarande inte ihåg vår tid. Hehe.. men adda mig på msn om du har en miss_mend00a@live.se

Vi hörs kanske snart :) Kram på dig så länge

Ingen annan addar mig. Jag blockar er direkt!


Ha det bra så hörs vi när vi hörs :) TakeCare


-/KramPeki/-

Av Pernilla - 7 november 2008 15:11

Ja, jag ska snart vidare till jobb. Tränade idag, kl 12. Jag tror jag skrev imorse att jag mådde sjukt illa, så jag var nära att hoppa av träningen. Men icke sa nicke.. :) Jag begav mig dit, värmde upp sen sprang på löpbandet, svettades som jag vet inte vad. Men jag var tvungen att avsluta träningen då, vid ett snåret. Mådde alldeles för illa och svimfärdig. Jag gick in i duschen och klädde på mig. Mådde lite bättre och mår lite bättre nu också. Men jag svettas och mår som sagt fortfarande illa. Hoppas det blir bättre snart. Ville inte sjuka mig från jobb bara för lite illamående. Det mååste bli bättre, jag ska ut och ta en öl med min kusin och några vänner ikväll.. Min kusin kommer och hämtar mig kvart över tio ikväll, måste vara klar och på alerten då :) Pigg och glad :) Blir dock stressigt efter jobb då jag ska snabba mig in i duschen och göra mig iordning. Hehe.. men trevligt ska jag ha, hoppas jag :) Cassy och krista skulle egentligen komma en stund nu innan jobb, men som alltid så kommer dem inte. Ingenting man kan lita på precis. Always the same :) Skiter fullständigt i vilket faktiskt.. Hehe.. nej ska bege mig till jobb nu.. vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/KramPeki/-

Av Pernilla - 7 november 2008 11:36

Ja, nu ska jag ta bussen om en kvart ungefär.. Ska börja träna kl 12, beräknar att vara färdig vid 14. Så jag hinner hem och gå ut med hunden och så innan jobb 15.30 Var nära att ställa in det idag, mår illa till tusen. Men sen så är jag rädd att jag ska fördärva rutinerna nu. Har liksom redan tränat 5 ggr sen förra onsdagen, lite onödigt att ställa in träning nr; 6 för lite illamående.. hehe.. Sen tränar vi inte försen måndag igen, det är hela helgen fritt då. Lika bra att träna idag, kanske inte lika hårt som jag brukar, men dock lite träning. Upp på löpbandet ska jag försöka med även idag :) Jag är riktigt stolt över mig att jag orkar springa så länge :P hehe.. Jag + kondition= NOLL liksom. Så jag är stolt :P Nej, måste iväg nu. Men vi hörs när vi hörs :) Kanske hinner skriva när jag kommer hem innan jobb, vi hörs.. TakeCare


-/KramPeki/-

Av Pernilla - 7 november 2008 10:22

Jaha, då var det morgon igen och tid att stiga upp. Ville verkligen inte upp ur sängen idag, men man är ju illa tvungen. Kan inte sova bort halva dagen precis.. Adrian väckte mig kvart över sju för jag bad honom att väcka mig så jag kunde ställa om väckar klockan. Guud jag hade nog legat fel eller något för jag skrek när jag reste mig, min nacke was in pain. Ihh.. :( men det gick över igen som tur är. Adrian väckte mig igen vid kvart i åtta och han skulle gå, han pussade mig och han gick.. Nu ska vi båda jobba hela helgen så vi lär inte träffas före söndag iallafall då vi ska till pappa på farsdag. Adrian ska ut och shoppa kläder med lillbrossan imorgon, så jag ber honom köpa något fint till pappsen :) jag hinner inte ut och shoppa denna helgen, och han ska ändå ut så. :)


Kelade precis med Daisy, dagen efter hon har duschat är hon så mjuk och len.  Hon känns så ren.. skööönt... :) Adrian missar alltid dagen efter.. Haha.. Alltid när vi duschar henne åker han till eslöv dagen efter, han som förlorar :P


Nu ska jag snart gå och diska sen göra mig iordning för träning. Ska träna kl 12. Känner inte för träning idag.. :/ just nu iallafall, men när man väl är där så vill man knappt gå där ifrån. hehe.. :) Ska nog duscha där också, så man slipper åka bussen helt svettig och sen ska man hem och ut med hunden osv. tar ett tag innan man till slut kommer in i duschen. så det är lika bra :) Börjar jobba 15.30 Suuck. Slutar 21.30, kanske ska ut i Lund då en snabb sväng och hitta på något :) Micke ska troligtvis med också.


Nina skickade mess till mig imorse och frågade om vi ska boka julbord på big bowl, det kan bli riktigt kul, men jag får se hur jag jobbar. tror jag jobbar både julafton och på juldagen.. :( som alla andra jular. Suck.. Inte firat en ordentlig jul på åratal, känns himla trist. men men.. vad gör man? Goa pengar på julafton och mellandagarna. Jobbar även nyår och nyårs dag men har tagit semester nyårsdag, så får vi se om det blir beviljat :)


Igår gjorde vi inte mycket jag och Adrian, vi var ju nere i affären och köpte hundmat och naturgodis, så jag frossa på naturgodiset :P Fy fan vad dyrt det är med sånt godis, jag köpte för 82kr, och det blev inte så himla mycket för det... men men, ska det vara gott så ska det :)


Nu ska jag gå och diska sen byta om till träningsbyxor. Får se senare vad som händer ikväll senare.. Vi hörs när vi hörs.. TakeCare


-/KramPeki/-

Presentation

Omröstning

Tycker du min blogg är bra?
 Ja
 Nej
 Kan bli bättre
 Inte lönt att fortsätta

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards