Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Pernilla - 26 januari 2009 08:41

Heeeeeeeeej! :)


I fredags jobbade jag 7-15.30 sen gick jag hem och ut med hunden sen vidare till Madde (missmaddis.com) satt och snackade och drack kaffe och hon förberedde sig för festen dagen efter :) Annars hände det inte så mycket på fredagen..


På lördagen åkte Adrian hemifrån vid halv två eller något, jag städade och diskade.. som alltid :) Haha!

Vid kvart över två ringde madde och undrade när jag kom, hon skulle sminka mig :) så jag gick in i duschen och plattade håret och så, sen gick jag hem till madde vid halv fyra och blev sminkad. Blev en sexy mama :P Haha.. Hon är grym på att sminka och hon var så heet.. Det var hennes kväll :) Jag gick hem igen, åt och gick ut med hunden och väntade på vännerna som skulle med. Vid sju gick jag hem till Madde så länge och påbörjade festandet så smått :) Snapsade jello och drack mina mjölkdrinkar.. Jummi :D Sen kom christian, kusinen och Lisa från jobb. Därefter möte jag Madde och Adam på bussen. Sen var festen igång :)

MEN! Jag har ju haft spänningshuvudvärk i en vecka nu, och mina drinkar fixade inte det. Så jag hade huvudvärk större delen av kvällen, fuck! men jag försökte ha så roligt som möjligt ändå :) Gick hem senare på kvällen och Lisa och Christian sov hos mig. Dem lekte lite i MIN soffa :P så jag gick och la mig och lät dem vara i fred.. Haha!!! Dagen därpå gick jag upp vid tolv när Lisa och Christian försökt väcka mig varsin gång. Till slut gick jag upp :) Vid halv två körde vi hemifrån. lämnade lisa i Lund sen körde kusin mig till Eslöv hem till mamma :) Satt här och drack kaffe och sen tog jag bussen hem till svärföräldrarna.. Svärmor stod och laga mat, så jag hjälpte henne och vi fick Pite till middag. bästa :) Adrian hade även köpt present till mig :) Utan anledning.. Danke BooBoo.. En väska samt en rutig rosa halsduk som jag velat ha länge :) Hihi.. Det var svärmor som gav mig det.. så vi blev som två barn på julafton. Fnissade och hade oss och jag öppnade presenten :) Fiiiint.. Hihi.. Sen åkte vi hem till mamma vid fem och snackade, sen vid 18 gick vi för Adrian skulle till Fille och jag skulle till jobbet. Jobbade 18-08. Så jag slutade för 45 min sen, och trött är jag. Vi gick och la oss vid tre inatt ungefär, kollade på film hela natten och sen skulle jag upp 07.15 ju för att förbereda mig lite innan nästa personal kom. Så jag drack kaffe och så, och personalen kom så vi stod och snackade lite. Sen gick jag hem till mamma :) och nu är jag här. Nu kl 9 ska jag ringa synoptik, ska få glasögon. Sexy!! Hoppas dem har en tid till mig idag :) så jag slipper vänta.. Denna huvudvärken är olidlig... Men men.. Börjar jobba ikväll igen kl 16, och jobbar fram till 08. Sen är jag ledig tisdag och onsdag :)


På onsdag ska jag på date med Lisa från jobb :) Ska shoppa lite sen fika hemma hos henne. Jag har aldrig vart hemma hos henne så hon tyckte det var dags nu, det kan jag hålla med om :)

På fredag är det sista arbetsdagen för mig på mongogården.. Lite ledsamt men samtidigt skönt. Kommer sakna mina boende samt personalen grymt mycket. men vad gör man? Måste ha ett ordentligt jobb ju. men men.. kommer kännas tungt när jag går därifrån på fredag kväll :(

Nu ska jag gå. Ska leta upp nummer till optiken :) Vi hörs när vi hörs..


Over and out missy

Presentation

Omröstning

Tycker du min blogg är bra?
 Ja
 Nej
 Kan bli bättre
 Inte lönt att fortsätta

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards